Dave Minneboo neemt afscheid van Talpa Radio
14-12-2017 13:20:00 | Door: | hits: 2856 | Tags:

Dave Minneboo kondigt aan per 1 maart 2018 afscheid te nemen van Talpa Radio. Minneboo is radiodirecteur van Talpa Radio en eindverantwoordelijk voor de radiozenders 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica. Minneboo begon zijn carrière bij Radio 538 in 2000 als assistent Music Director en groeide in 18 jaar uit tot radiodirecteur en maakte in die rol onderdeel uit van de directie.

Menno Koningsberger, CEO van Talpa Radio: "Dave en ik hebben de afgelopen drie jaar zeer prettig samengewerkt. Ik vind het daarom heel jammer dat hij zijn carrière nu anders gaat inrichten. We hebben er een tijdje over gesproken, maar ik kan het alleen maar waarderen als iemand voor zichzelf een keuze maakt. 18 jaar werkzaam zijn en vele jaren de scepter zwaaien bij zo’n dynamisch bedrijf betekent veel, het onderstreept zijn passie en loyaliteit. Talpa Radio staat er mede dankzij Dave goed voor, nog nooit in de historie hadden de zenders gezamenlijk zo’n hoog marktaandeel. De collega’s nemen afscheid van een fijn en kundig mens, op een gedenkwaardig moment."

Minneboo: "De afgelopen 18 jaar heb ik met ziel en zaligheid gewerkt bij het grootste radiobedrijf van Nederland. Hier werk ik met de allerbeste dj’s, de beste ochtend- en middagshows, en ook achter de schermen heb ik echt het meest loyale en fantastische team wat je je kunt wensen. En toch heb ik de beslissing genomen dat het eens tijd wordt om verder te gaan kijken en de wijde wereld in te trekken. De komende tijd ga ik gebruiken om af te kicken van een rollercoaster die 18 jaar duurde en om goed na te gaan denken over mijn volgende stap binnen de media- en muziekwereld. Ik kijk terug op een mooie bijzondere tijd in mijn leven waarbij ik als radiodirecteur onderdeel was van de 538Groep en Talpa Radio."

Dave Minneboo steeg dit jaar in DeMedia100 van plaats 56 naar plaats 46.

Foto: William Rutte

www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie