Dave Minneboo wordt Creative Director radio bij Talpa Network
09-03-2022 14:58:00 | Door: David de Jong | hits: 1309 | Tags:

Dave Minneboo keert terug bij Talpa Network. Sinds juni 2018 was hij zendermanager bij Qmusic en wist het voor elkaar te krijgen dat Qmusic de best beluisterde Nederlandse zender werd.

Vanaf januari 2000 tot maart 2018 was Dave Minneboo werkzaam voor de radiotak van Talpa Network. In zijn laatste rol was hij radiodirecteur. Bij Talpa zal hij opnieuw inhoudelijk eindverantwoordelijk worden voor de radiozenders Radio 538, Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.
 
Op 1 november 2021 verliet de Director Audio Marc Adriani Talpa Network en was diens functie vacant.

Bij Qmusic zal Iwan Reuvekamp ad-interim zendermanager worden. Hij was eerder programmadirecteur en is nog altijd werkzaam bij Qmusic en moederbedrijf DPG Media als hoofd audio-innovatie en talentcoach. Hij zal deze werkzaamheden overdragen om zich volledig te focussen op zijn interimfunctie bij Qmusic. Van maart 2010 tot mei 2016 was hij ook programmadirecteur van Qmusic.

Paul Römer, directeur RTV: “Ik ben heel blij met de komst van Dave. Hij is een superprofessional en ik heb er alle vertrouwen in dat hij samen met ons fantastische radioteam de mooie positie van de Talpa Network-radiozenders verder zal gaan uitbouwen en versterken.”

Dave Minneboo: "Na een mooie tijd bij Qmusic en het behaalde marktleiderschap aldaar is mijn gevoel voor de vier mooie radiomerken van Talpa Network natuurlijk niet verdwenen. Ik heb heel veel ambitie om met deze vier mooie merken creatief aan de slag te gaan en ook mijn groen paarse hart sneller te laten kloppen om Radio 538 weer te laten groeien.”

Robert Bernink, algemeen directeur Qmusic: “Vanochtend heeft Dave Minneboo ons op de hoogte gebracht dat hij Qmusic gaat verlaten voor zijn vroegere baan bij Talpa Network. De komende tijd zal Iwan Reuvekamp de functie van programmadirecteur ad interim vervullen. Hij stond eerder als programmadirecteur ook al aan de basis van het huidige succes van Qmusic. De programmering staat als een huis en we hebben een ontzettend sterk team, zowel voor als achter de schermen.”

www.talpanetwork.com
www.qmusic.nl
www.538.nl
www.radio10.nl
www.radioveronica.nl
www.skyradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie