Dave Minneboo zendermanager Qmusic
11-01-2018 15:16:00 | Door: | hits: 3894 | Tags:

Dave Minneboo gaat vanaf dit najaar aan de slag bij Qmusic. Hij zal als zendermanager verantwoordelijk worden voor de dagelijkse leiding van het programmateam en neemt vanuit die rol zitting in de directie.

Dave Minneboo: “Na 18 jaar ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik deze heb gevonden bij Qmusic. De gesprekken die ik er onlangs heb gevoerd, heb ik als erg prettig ervaren. Er zit een ambitieus team met een grote passie voor radio en ik kan niet wachten om met deze bevlogen dj’s en radiomakers aan de slag te gaan.”

Robert Bernink, algemeen directeur van Qmusic: “Dave is een radioman in hart en nieren met een indrukwekkende staat van dienst. De afgelopen jaren hebben we met Qmusic de nummer twee-positie weten te veroveren binnen de doelgroep*. Met de aanstelling van Dave is ons programmateam compleet en zijn we klaar om de volgende stap in onze ambitie te realiseren.”

Iwan Reuvekamp blijft als overkoepelend programmadirecteur België en Nederland verantwoordelijk voor de grote lijnen van alle drie de radiostations Qmusic Nederland, Qmusic België en Joe. Rob Ester blijft als Music & Content Director verantwoordelijk voor de muziekprogrammering.

Dave Minneboo startte zijn carrière in 2000 bij Radio 538 als Assistent Music Director en groeide daar uit tot radiodirecteur. Deze functie bekleedde hij sinds 2013. Vorige maand kondigde hij zijn vertrek aan bij de zender. Hij steeg dit jaar van 56 naar 49 in DeMedia100. In DeRadio50 staat Dave Minneboo op nummer 2.

*Bron: NLO/GfK, ma-zo, 06.00-24.00 uur, doelgroep 20-49 jaar.

www.qmusic.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie