Davina Michelle neemt Sky Radio-kersttram over
18-12-2018 09:32:09 | Door: | hits: 3349 | Tags:

Davina Michelle verraste tientallen tramreizigers in de Sky Radio-kersttram in Rotterdam met een spontaan bezoek. De zangeres, die al weken de hitlijsten aanvoert met haar single Duurt te lang, stapte samen met de Sky Radio-kerstman lijn 23 binnen om de reizigers in kerststemming te brengen. Ze trakteerde alle aanwezigen op een akoestische versie van haar kersthits Imagine en Hallelujah.

Davina Michelle: “Het is heel gaaf om op deze manier tramreizigers van de Sky Radio-kersttram in kerstsfeer te brengen. En dan ook nog met mijn eigen versie van Imagine, het liedje waar ik eind november The Christmas Station mee mocht openen. Wat een geweldige ervaring.”

De hele kerstperiode rijdt er zowel in Amsterdam als in Rotterdam een speciale Sky Radio-kersttram die reizigers geheel in stijl naar plaats van bestemming brengt. De twee kersttrams zijn voorzien van een gigantische kerstmuts van 2,5 bij 2 meter, 6300 kerstlampjes en non-stop de beste kersthits van The Christmas Station om reizigers helemaal in kerststemming te brengen. Om zoveel mogelijk mensen het kerstgevoel te kunnen bezorgen, rijden de trams iedere dag een andere route.

www.skyradio.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie