De Lach van 10 van start op Radio 10
02-10-2018 09:33:00 | Door: | hits: 24292 | Tags:

De hele maand oktober 2018 is een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd het motto van Radio 10. De radiozender start een nieuwe editie van het radiospel De Lach van 10, waarin de lach van een bekend persoon moet worden geraden. Schaterend, hard, zacht, giechelend, proestend: er zijn veel verschillende soorten lachen. Maar welke hoort nou bij die ene bekende persoon waar de Radio 10 luisteraars naar op zoek gaan? Door de lach te herkennen maken luisteraars kans op de jackpot, die bij elk fout antwoord meer waard wordt.

Vorig jaar startte Radio 10 een zoektocht naar de bekende Nederlander met de meest aanstekelijke lach. Presentatrice Loretta Schrijver werd unaniem gekozen door de luisteraars en verrast met de award voor Aanstekelijkste Lach van Nederland. Dit jaar start de zender opnieuw een zoektocht naar de meest aanstekelijke lach. Voor deze nieuwe editie kunnen luisteraars zichzelf of iemand anders nomineren door een video van zijn of haar hilarische lach in te sturen. Van 15 tot 19 oktober kan er gestemd worden op de tien finalisten en op woensdag 24 oktober wordt de winnaar met meest aanstekelijke lach bekendgemaakt.

De Lach van 10 is vanaf maandag 1 oktober tot en met vrijdag 26 oktober iedere werkdag tussen 07:00 en 19:00 uur te horen op Radio 10. Ook wordt er iedere dag op een onverwacht moment de Lachlijn geopend, waarna luisteraars één minuut lang kunnen bellen naar de studio. De jackpot van De Lach begint met 1000 euro en wordt bij ieder fout antwoord verhoogd met 100 euro.

 

www.radio10.nl
www.talparadio.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie