De Ondernemer komt met audionieuws
30-11-2021 14:27:00 | Door: David de Jong | hits: 1913 | Tags:

De Ondernemer lanceert continu audioupdates via de audiotechniek Text-to-Speech. Eerder lanceerde De Ondernemer zijn virtueel gesproken nieuwsbrief.

Samen met nieuwsspecialist Bart Jan Cune (Newsmakers) en audio tech-start0up XS2Radio is gewerkt aan het verder ontwikkelen van de virtuele nieuwsbulletins De Ondernemer Vandaag. Dit nieuwsbulletin wordt voortaan continu ververst met het laatste nieuws en zijn meerdere virtuele stemmen gerealiseerd.

Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer: ”Het is de tweede van vooralsnog drie stappen die wij rond TTS voor ogen hebben. De audiotechniek ontwikkelt zich in versneld tempo door, het wordt commercieel meer en meer ontdekt, we zien de luistercijfers toenemen en dat geldt ook voor de verkoopaantallen van smart speakers. Met De Ondernemer zijn we, dankzij goede interne samenwerking binnen DPG Media, eigenlijk op het juiste moment ingestapt. Ik verwacht in Q2, 2022  dat luisteraars van onze nieuwsbulletins ook kunnen terugpraten."

De Ondernemer Vandaag is inmiddels te beluisteren als podcast via Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en de eigen website. De Ondernemer Vandaag is als nieuwsbulletin op te roepen via smart speakers zoals Google Assistant of in de auto via Apple Car en Android Auto. Zeg: Speel De Ondernemer Vandaag en het laatste nieuwsbulletin wordt afgespeeld.

www.deondernemer.nl
www.dpgmedia.nl
www.xs2radio.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie