De Ondernemer komt met live radioprogramma op New Business Radio
28-03-2022 08:59:31 | Door: Saskia van Weert | hits: 1389 | Tags:

De Ondernemer is terug met live radio. Dinsdag 29 maart start op New Business Radio een wekelijks programma, gepresenteerd door Remy Gieling. In de eerste uitzending is de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar te gast, Bas van der Veldt (ceo van AFAS).

Er is live muziek van het popduo BENR. “Geen dinsdaguitzending zal dezelfde zijn”, beloven de makers van De Ondernemer-radio. De formule staat is: het draait om actualiteit, het luistert als een magazine, maar de opbouw van het programma zal juist vanwege de actualiteit wisselen. Meerdere (korte) interviews, series en reportages vanaf locatie vormen de basis, vaste columnisten ook. Nico Dijkshoorn bijvoorbeeld, die op z’n Nico’s wekelijks zijn meest opvallende ondernemersnieuws verwoord.

Eerste uitzending

In de eerste uitzending zijn naast Bas van der Veldt, ook Niels Meijssen (Moonback), Kees de Jong (nlgroeit), Sicco Kamminga (Nortek) en zelfreflectie-expert Juri Hoedemakers (alias de Hofnar) te gast. Vaste radiocollega van Remy Gieling is Roland Tameling, die buiten de studio de verslaggeving voor zijn rekening neemt, met onder meer de serie De Ondernemer Onderweg over mobiliteit en innovatie.

Omdat de Volkswagen-bus dit jaar 75 wordt en de eerste elektrische op de markt komt, opent de serie daarmee. Twee ondernemers bezoeken met hun iconische VW de studio op het Mediapark.

De Ondernemer is wekelijks op dinsdag van 11.00 tot 13.00 uur live te beluisteren op New Business Radio en is ook te zien, via de homepage van De Ondernemer, YouTube en Facebook.

Foto: De Ondernemer/Ruud Voest

www.deondernemer.nl
www.newbusinessradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie