De Ondernemer start wekelijks radioprogramma De Ondernemer Radio met Remy Gieling
27-01-2022 10:13:00 | Door: David de Jong | hits: 1119 | Tags:

De Ondernemer start in maart met een wekelijks radioprogramma op New Business Radio met Remy Gieling onder de naam De Ondernemer Radio. De uitzending is daarbij telkens na de live uitzending als podcast beschikbaar.

Voor De Ondernemer is audio een belangrijke pijler. Luistercijfers van podcast-series en het innovatieve text-to-speech stijgen aanzienlijk, wat ook geldt voor de live radioprogramma's die rondom de corona-persconferenties worden gemaakt. Bij zakelijke partners van De Ondernemer neemt de vraag naar audioproducties verder toe, zowel creatief inhoudelijk als qua uitvoering.

Robert van den Ham, content director bij De Ondernemer: “De brede manier waarop wij audio blijven omarmen geeft aan hoe belangrijk dit is geworden binnen onze contentstrategie. Met onze ervaringen en geloof in de combinatie live radio - actualiteit komen we met een ochtendprogramma op New Business Radio. We starten in maart, wekelijks, en met de plannen die we inhoudelijk daarbij hebben is Remy Gieling, met zijn ervaring en expertise, de ideale presentator."

Remy Gieling is dagvoorzitter, presentator, interviewer en moderator voor zakelijke evenementen, webinars en podcasts. Hij was gedurende zes jaar hoofdredacteur van MT/Sprout en startte onder de naam ai.nl een platform over de impact van kunstmatige intelligentie voor bedrijven en organisaties. Naast het presenteren van het radioprogramma gaat hij ook artikelen en expertblogs voor De Ondernemer schrijven.

www.newbusinessradio.nl
www.deondernemer.nl
www.dpgmedia.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie