De Radiofabriek introduceert het podcastspreekuur
03-06-2021 17:23:00 | Door: David de Jong | hits: 1215 | Tags:

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek introduceert op 11 juni 2021 het podcastspreekuur. Het spreekuur is in het leven geroepen voor bedrijven en organisaties die zakelijk (willen gaan) podcasten.

Het podcast spreekuur is gratis toegankelijk en te vergelijken met een spreekuur van de huisarts. Podcastdokters en programmamakers Glenn van der Burg en Ron Lemmens ontvangen een uur lang vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties die tegen diverse podcastvraagstukken aanlopen. Kleine pijntjes kunnen zij direct wegnemen en voor ingewikkeldere vraagstukken wordt doorverwezen naar verschillende specialisten.

Lars Schotanus van de Radiofabriek: “Onze missie is om online radio en podcast voor iedereen mogelijk te maken. Het podcastspreekuur is hier dus een mooi startpunt voor. Het verschil met het spreekuur van de huisarts is, dat je bij ons niet in een saaie wachtkamer plaats hoeft te nemen, maar gastvrij wordt ontvangen met een lekkere kop koffie of een borreltje op de vrijdagmiddag.”

Het eerste spreekuur vindt plaats op vrijdagmiddag 11 juni 2021 van 17:00 tot 18:00 uur in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum. 

www.deradiofabriek.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie