De Radiofabriek start podcastserie voor en door Hilversummers
09-10-2020 08:47:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1381 | Tags:

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek, is een podcast begonnen voor en door Hilversummers, met de titel Podcast Hilversum.

In de podcastserie worden elke vrijdag nieuwtjes en actualiteiten vanuit de Mediastad gedeeld en is te horen wat de gewone Hilversummers op straat bezighoudt. Podcast Hilversum gaat backstage bij sportverenigingen en bij lokale ondernemers, maar ook worden met bekende Hilversummers herinneringen gedeeld over de Mediastad. De podcast wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en Yannick van den Wouw.

Podcast Hilversum is hiermee de eerste podcastserie die geheel gericht is op Hilversum en haar bewoners. De podcast is er voor jong en oud. Inwoners van de Mediastad kunnen zelf meepraten over hun stad en hun mening laten horen in deze wekelijkse podcast.

Gerard Kuipers,wethouder economie en media in Hilversum: “In deze tijd van corona is contact tussen mensen en een goede informatievoorziening belangrijker dan ooit. Normaal staan we daar niet zo bij stil. Hoe mooi is het dat deze podcasts worden gemaakt door en voor Hilversummers.”

De podcastserie is een initiatief van het Hilversumse mediabedrijf YPCA, De Radiofabriek, dat al ruim 15 jaar gevestigd is op het Mediapark.

Jaco Bal, directeur/eigenaar van YPCA, De Radiofabriek: “Podcasts zijn hot! Ook jongeren weten de podcasts steeds meer te waarderen. Daarom is het de hoogste tijd dat we in de Mediastad Hilversum een eigen podcast krijgen. Voor en door Hilversummers. Mooi dat we vanuit De Radiofabriek deze podcasts voor Hilversum mogen gaan maken”.

De podcasts zijn te beluisteren via de bekende kanalen en apps.

www.ypca.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie