Dennis Ruyer en Celine Huijsmans gaan Veronica Middagshow maken op Radio Veronica
26-10-2020 17:09:00 | Door: David de Jong | hits: 1606 | Tags:

Dennis Ruyer en nieuwslezeres Celine Huijsmans presenteren vanaf maandag 2 november 2020 de Veronica Middagshow bij Radio Veronica van 16:00 tot 19:00 uur. Celine Huijsmans is thans als nieuwslezeres te horen bij Veronica Inside en blijft daarmee voor de middag behouden, waarbij ze nadrukkelijker als sidekick zal meepresenteren.

De Veronica Middagshow neemt de plek over van Veronica Inside, dat naar de ochtend gaat. De wijzigingen zijn een gevolg van het vertrek van Giel Beelen naar de nacht van NPO Radio 2 (BNNVARA). Met de komst van Dennis Ruyer in de middag keert deze terug op deze uitzendplek, aangezien hij in 2017 circa 10 maanden ook de middagshow heeft gemaakt op Radio Veronica.

Dennis Ruyer presenteerde de afgelopen periode de uren van 10:00 tot 13:00 uur op Radio Veronica. Lindo Duvall, (pseudoniem van Lindo van de Vall) die tot voor kort tijdens het weekend op Radio Veronica te horen was en op zaterdagochtend bij Radio 10 te horen blijft, zal de uren tussen 09:00 en 13:00 uur overnemen en daarmee  ook Goud van Oud tussen 09:00 en 10:00 uur dat nu nog door Jasper de Vries wordt gepresenteerd. Dennis Ruyer blijft overigens voor Radio 538 Dance Department presenteren op zaterdagavond. Celine Huijsmans blijft op SBS6 Shownieuws presenteren. Maurice Verschuuren die in het voorjaar 2020 de zender verliet, keert op zaterdagen en zondagen terug bij Radio Veronica van 12:00 tot 15:00 uur.

In de vroege ochtend kondigde Radio Veronica aan tussen 06:30 en 07:00 uur op werkdagen met de Warming Up te komen waarin Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezeres Florentien van der Meulen zich warmdraaien voor Veronica Inside dat daarna begint.

Dennis Ruyer: "Heerlijk om deze vakantiebaan van afgelopen zomer door te trekken richting de winter. De middag is de plek waar alles samen komt op de radio. De werkdag van je afschudden, richting je avond met het laatste nieuws, de oogverblindende Celine, de beste muziek, en de leukste luisteraars."

Celine Huijsmans: “De middag is een heerlijke plek om radio te mogen maken. Er is ruimte voor verdieping van het gesprek van de dag, het nieuws van de avond komt binnen en de muziek mag nét wat harder dan ‘s morgens. Ook krijg ik de kans om mij te ontwikkelen als sidekick waar ik erg naar uitkijk. Dennis en ik hebben van de zomer al een voorproefje gehad van wat deze show zou kunnen zijn en dat smaakte zeker naar meer!”

Marc Adriani, programmadirecteur Radio bij Talpa Network: “Dennis en Celine zijn een goede match en een unieke combinatie, dat hebben we de afgelopen zomer als vervanger van Veronica Inside al kunnen horen. Met de nieuwe ochtend- en middagshow introduceert Veronica per 2 november 2020 een stevige programmering die past bij waar de zender voor staat.”

Foto's: Talpa Network, William Rutten en Remko Modderkolk.

www.radioveronica.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie