Derde editie Online Radio Awards digitaler
16-07-2020 15:52:00 | Door: David de Jong | hits: 1635 | Tags:

De derde editie van de Online Radio Awards zal op dinsdag 6 oktober 2020 meer online plaats vinden. De awards zullen als onderdeel van de Dutch Media week worden uitgereikt. Er zal echter geen congres, expo en netwerkborrel plaatsvinden in verband met de maatregelen als gevolg van de coronacrisis. De Online Radio Awards zal net als voorgaande jaren in het Instituut voor Beeld en Geluid worden uitgereikt.

Voor de 2020-editie is gekozen voor het thema groei. Daarbij wijzen de initiatiefnemers Spreekbuisen de vereniging Online Radiostations op een Spotify-deal van Joe Rogan voor meer dan 100 miljoen dollar, de opkomst van Kink en adverteerders en luisteraars die online radio en podcasting meer weten te vinden.

De awards zullen in deze categorieën worden uitgereikt:

  • Beste online radiostation
  • Beste podcast
  • Beste online presentator/presentatrice
  • Beste online radio ambassadeur


Er zijn inmiddels meer dan 700 partijen toegevoegd als potentiele kanshebber voor een award. Tot 15 augustus 2020 kunnen makers en het publiek nog niet vermelde online stations, podcasts en presentatoren aanmelden. Vanaf 15 augustus 2020 kan het publiek een maand lang op onlineradioawards.nl zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de shortlist met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties. De vakprijs voor beste online radio ambassadeur wordt geheel door de jury bepaald.

De jury bestaat uit:

www.onlineradioawards.nl
www.spreekbuis.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie