Domien Verschuuren presentator Top 40
17-12-2018 10:59:27 | Door: | hits: 4974 | Tags:

Vanaf januari 2019 is de Nederlandse Top 40 bij Qmusic te horen en dj Domien Verschuuren gaat de hitlijst presenteren. Hij treedt hiermee in de voetsporen van bekende dj's als Lex Harding, Erik de Zwart, Wessel van Diepen en Jeroen Nieuwenhuize.  

Domien Verschuuren: "Toen ik een klein half jaar geleden besloot de overstap te maken naar Qmusic had ik nog niet durven dromen dat ik ook deze prachtklus erbij zou krijgen. De Top 40 is veruit de bekendste en meest gevestigde hitlijst op de Nederlandse radio en ik ben heel trots dat ik deze wekelijks mag presenteren."

De Nederlandse Top 40 is sinds januari 1965 te horen op de radio. De eerste jaren was de lijst wekelijks te horen bij Radio Veronica en later op Radio 3. De afgelopen 25 jaar werd de Top 40 bij Radio 538 uitgezonden. Een populair onderdeel is de Alarmschijf, die ook naar Qmusic verhuist. De Top 40 is als hitlijst zo gevestigd dat Top 40 een muziekgenre op zich is geworden. Op 1 januari 2019 trapt Qmusic af met het Top 40-jaaroverzicht.

www.qmusic.nl
www.persgroep.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie