Domien Verschuuren verlengt contract bij Qmusic
24-08-2021 09:30:00 | Door: Pie Kamau | hits: 1137 | Tags:

Domien Verschuuren heeft zijn contract verlengd bij Qmusic. Hij zal ook de komende drie jaar te horen zijn in de middag bij de radiozender.

Dave Minneboo, programmadirecteur van Qmusic: "Domien Verschuuren is een ontzettend goede radiomaker en hij heeft de afgelopen tijd bewezen dat hij als geen ander aanvoelt wat speelt bij de luisteraars. Ook is hij inmiddels een gevestigde naam als presentator van de Top 40. We zijn blij dat zijn unieke sound de komende drie jaar nog bij Qmusic te horen is."

Domien Verschuuren: "Er was voor mij geen enkele twijfel om voor drie jaren Q-middagshow en Top 40 bij te tekenen. Ik voel me hier als een vis in het water en kijk er enorm naar uit opm ook de komende jaren samen met Anton en de luisteraars van Qmusic de werkdag af te sluiten en de avond in te luiden."  

Domien Verschuuren en nieuwslezer Anton Griep zijn weer elke werkdag te horen in de Q-middagshow tussen 16:00 en 19:00 uur. Ze maken radio vanuit de vernieuwde Qmusic-studio. Ook de ochtend-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn teruggekeerd van vakantie.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie