Drie nieuwe gezichten voor SLAM!
12-03-2019 09:44:30 | Door: Saskia van Weert | hits: 2387 | Tags:

Bo Maerten en Amber Delil versterken het team van radiozender SLAM! Zij gaan allebei nieuwe series presenteren voor het YouTube-kanaal. Nadine Roos is aangetrokken als nieuwe SLAM!-presentatrice in het weekend.

Amber Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube-series. Bo Maerten is actrice en onder andere bekend van series als Van God Los, Celblok H en Tessa. Bo speelde de hoofdrol in films als Wolf en Ron Goossens Low budget Stuntman.

Ambel Delil gaat op het YouTube-kanaal Statements presenteren, samen met Bram Krikke. Zij ontvangen diverse BN’ers, onder wie Dylan Haegens, Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven. Ook Bo Maerten gaat binnenkort aan de slag met de opnames voor een nieuwe reeks.  

Daarnaast heeft Nadine Roos een vaste plek gekregen in de weekendprogrammering van SLAM!. Nadine is de winnaar van het radio-opleidingstraject Q-college 2018 en presenteerde eerder haar eigen show bij WildFM. Nadine is iedere zaterdag en zondag te horen tussen 10:00 en 13:00 uur en is ook de eerste vrouwelijke dj op de zender.

Rens Goseling, Head of Digital Content: “Met Bo en Amber halen we wederom nieuw presentatietalent binnen en bouwen we aan personalities. Op dit moment heeft SLAM! meer YouTube-abonnees dan alle andere radiostations. Het is onze ambitie om de absolute nummer 1 van Nederland op YouTube te worden.”

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie