Eigen radioshow voor Hila Noorzai en Jordi Warners
18-02-2020 08:57:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1981 | Tags:

Qmusic-dj's Hila Noorzai en Jordi Warners krijgen vanaf maart allebei een eigen soloshow op Qmusic.

Hila Noorzai is sinds 2017 te horen op Qmusic, waar ze meerdere shows maakte, onder anderen met Joost Swinkels. Naast haar werk bij de radiozender is Noorzai ook te zien als presentatrice van de AD Ochtendshow to go. Zij zal vanaf maart te horen zijn op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 12:00 uur. Ze vervangt hiermee Kimberley Dekker, die Qmusic verlaat.

Jordi Warners stapte vorig jaar over naar Qmusic, na jarenlang radio gemaakt te hebben bij SLAM! Hij werd daarvoor twee keer genomineerd voor de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Sinds vorig jaar is hij op zaterdag en zondag te horen van 18:00 tot 21:00 uur, waar hij ook de komende tijd zijn programma zal maken.

Programmadirecteur Dave Minneboo: "Hila heeft de laatste tijd mooie stappen gemaakt en bewezen dat ze, zowel op beeld als op radio een groot talent is. Ook Jordi is een veelzijdig talent en heeft zich in korte tijd het Q-DNA eigen gemaakt. Beiden zijn klaar voor een soloshow op een van de grootste radiostations van Nederland."

Foto: Qmusic

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie