Eurosport lanceert Nederlandse tennispodcast
05-04-2019 14:29:51 | Door: David de Jong | hits: 2934 | Tags:

Eurosport heeft een nieuwe tennispodcast gelanceerd onder de naam Achter de Baseline. Commentator Abe Kuijl en verslaggever David Avakian bespreken op regelmatige basis alle ins en outs van het tennis. Met interviews, anekdotes en gasten uit de tenniswereld komen alle facetten van de tenniswereld aan bod.

Eurosport mag zich in Nederland en België home of Grand Slam Tennis noemen. Alle vier de Grand Slams, te weten de A1ustralian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open,  zijn van de eerste service tot en met het laatste matchpoint te zien bij Eurosport. Met Achter de Baseline biedt Eurosport verdieping rond de tenniswereld in aanloop naar en tijdens de Grand Slams.

Abe Kuijl en David Avakian hebben Achter de Baseline eerder in eigen beheer gepubliceerd. Eurosport is blij dat ze dit na een pauze van twee jaar in samenwerking voortzetten. Eurosport startte onlangs ook een wielrenpodcast onder de naam Over de Kop. Achter de Baseline is de tweede audioproductie van Eurosport in Nederland.

Achter de Baseline is te beluisteren via Spotify, iTunes, soundcloud en de website van Eurosport.

www.eurosport.nl

 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie 

]