Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman presenteren Online Radio Awards
05-10-2020 10:36:09 | Door: Saskia van Weert | hits: 1569 | Tags:

Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat het populaire TMF het levenslicht zag. In 2002 viel het doek voor de muziekzender. Voormalig vj’s Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman houden de herinneringen levend door hun reünie in de TMF-podcast. Ook zal het duo samen op dinsdag 6 oktober 2020 de Online Radio Awards 2020 presenteren.

Met de Online Radio Awards, een initiatief van de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl, worden voor de derde maal in de Nederlandse radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor online radiomakers en podcasters. In de stemperiode zijn er totaal 36.396 stemmen binnengekomen. De online stations, podcasts en de presentatoren/presentatrices met het meeste aantal publieksstemmen zijn genomineerd. De jury, met onder anderen Mischa Blok, Adam Curry, Pierre Papa en Vincent Bijlo, kiest uit de genomineerden de uiteindelijke winnaars.

Isabelle Brinkman: “De Online Radio Awards heeft een speciaal plekje in ons hart. Bij de eerste editie hing al direct een sfeer van mediavernieuwing, die ik nog kende uit de begintijd van de TMF Awards. Op eerste editie van de Online Radio Awards kwam ik Fabienne na jaren weer tegen en op de tweede editie ontstond het idee om een podcast te gaan maken over onze TMF-tijd.”

Fabienne de Vries: “Door corona is het TMF Jubileumfeest uitgesteld en daarom ben ik extra enthousiast dat de Online Radio Awards – in iets gewijzigde vorm – wél plaatsvinden. Sinds mijn jeugd ben ik al actief als radiomaakster en al jaren erg bij dit onderwerp betrokken.”

De uitreiking van de Online Radio Awards vindt plaats in Beeld en Geluid op 6 oktober tijdens Dutch Media Week, het mediafestival van Nederland dat georganiseerd wordt van 3 t/m 11 oktober. De uitreiking is te volgen vanaf 16:00 uur op de site van het event.

www.onlineradioawards.nl
www.dutchmediaweek.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie