Fabienne de Vries keert terug met Toute Fabienne bij GoodLIFE Radio
16-10-2020 21:25:00 | Door: David de Jong | hits: 1539 | Tags:

Na 25 jaar keert Fabienne de Vries terug met haar populaire programma Toute Fabienne. Dit keer maandelijks bij het online radiostation GoodLIFE Radio.

Het programma Toute Fabienne is de radiovariant van het gelijknamige televisieprogramma dat Fabienne de Vries in de jaren '90 dagelijks op de populaire muziekzender The Music Factory (TMF) presenteerde. De radiovariant omvat net als de toenmalige televisievariant muziek, entertainment, kunst, cultuur en interactie.

Fabienne de Vries, radiopresentatrice bij GoodLIFE Radio: "Ik vind het superleuk om na zo’n lange tijd weer terug te zijn met Toute Fabienne. Ook wel een beetje spannend trouwens. Toute Fabienne op TMF was echt mijn kindje, waar ik volledig mijn ei in kwijt kon. Muziek en entertainment, dat is waar mijn passie ligt. Uiteraard zullen we in de radioversie van Toute Fabienne ook weer de link leggen naar muziek uit de jaren '90. En ik hoop ook weer, net als toen, veel reacties, verzoekjes en post te krijgen van, in dit geval, luisteraars. De fax en briefkaarten hebben we ingeruild voor socials, waar volop mogelijkheden tot interactie zijn. Met de Toute Fabienne van nu hoop ik ook een fijne plek te creëren waar artiesten naar hartenlust hun muziek- en theaterprogramma’s kunnen promoten”.

Fabienne de Vries presenteert sinds maart 2018 programma's bij New Business Radio, een online radiostation dat net als GoodLIFE Radio onderdeel is van YPCA, de Radiofabriek.

Toute Fabienne met Fabienne de Vries is vanaf 29 oktober 2020 elke laatste donderdag van de maand te horen tussen 17:00 en 18:00 uur op GoodLIFE Radio en daarna als podcast on demand te horen.

Lees ook: YPCA, de Radiofabriek start lifestylezender GoodLIFE Radio

www.goodliferadio.nl
www.ypca.nl
Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie