Fabienne de Vries: van TMF naar New Business Radio
31-01-2018 10:28:12 | Door: | hits: 4647 | Tags:

Fabienne de Vries neemt op zakenzender New Business Radio, in wisselende presentatie met onder meer Ron Lemmens, Rick van Velthuysen en Folkert Tempelman, het programma Let’s Talk Business voor haar rekening. De voormalig TMF-vj keert hiermee terug bij het medium waarmee zij ook haar carrière begon: radio.

Let’s Talk Business

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het over zaken, maar ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet het bedrijf er over 5 jaar uit?

De Vries: “Oude liefde roest niet zeggen ze weleens en dat geldt ook voor mijn liefde voor radiomaken. Ik heb enorm veel zin om bij New Business Radio aan de slag te gaan en hiermee mijn huidige werkomgeving, de zakelijke markt, weer te combineren met media. Nadat ik met presentatie en coaching de zakelijk markt in ben gegaan, ga ik nu ook weer vanuit de zakelijke markt (radio) presenteren. De cirkel is voor mij dus weer rond! In Let’s Talk Business kan ik ook nog eens mijn nieuwsgierigheid kwijt om het ondernemersverhaal van onze gasten goed over de bühne te brengen.”

Lars Schotanus, directeur van YPCA, De Radiofabriek: “Voor ons is de komst van Fabienne weer een mooie stap in de verdere ontwikkeling van New Business Radio, maar zeker ook voor onze gehele Radiofabriek. Onlineradio wordt volwassen! Voor mij persoonlijk is de komst van Fabienne ook nog eens een weerzien met een oud-collega, waarmee ik samen de beginjaren van tv-zender The Music Factory (TMF) heb mogen meemaken. Leuk dus, dat we ruim 20 jaar later opnieuw gaan samenwerken!”

Fabienne de Vries

Fabienne de Vries begon op jonge leeftijd haar carrière bij de lokale omroep Radio Ronde Venen (tegenwoordig RTV Ronde Venen) en had later een eigen programma op Radio 538.

Vanaf haar 21ste heeft Fabienne de Vries met veel passie gewerkt voor verschillende omroepen; van muziekzender TMF tot NET 5 en van RTL 4 tot Het Gesprek. Naast tv-producties, heeft zij een radioachtergrond, heeft ze gezongen, gedanst en geacteerd en werkt zij tegenwoordig veelvuldig als presentatie- en sales pitch coach in het bedrijfsleven.

www.newbusinessradio.nl/player

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie