Florent Luyckx tijdelijk radiodirecteur Radio Veronica
06-09-2018 15:30:00 | Door: | hits: 3235 | Tags:

Florent Luyckx (54) is door de directie van Talpa Radio benoemd als ad-interim directeur radio van Radio Veronica voor een periode van vier maanden. Luyckx volgt vanaf komende maandag Uunco Cerfontaine op die de functie anderhalf jaar heeft vervuld.

Cerfontaine gaat zich volledig richten op het programmamanagement van Sky Radio, ook onderdeel van Talpa Radio. Met deze verandering heeft iedere radiozender van Talpa Radio nu een eigen radio director.

Marc Adriani, radiodirecteur Talpa Radio: "Gezien Florents ervaring hebben wij er alle vertrouwen in dat hij een bijdrage kan leveren aan de groei van Veronica. Uunco heeft Radio Veronica door een roerige tijd geloodst. Hij wist dat te combineren met zijn werk voor Sky Radio, maar vanaf maandag is hij weer helemaal Mister Sky."

Florent Luyckx begon zijn carrière eind jaren tachtig bij platenfirma Zomba Records. Daarna werkte hij bij 3FM, reclamebureau Y&R Not Just Film, Radio 538 en Q-Music in België. Sinds 2016 heeft Luyckx zijn eigen bedrijf Flolicious.

www.talparadio.nl
www.radioveronica.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie