Gerard Ekdom drie jaar langer op Radio 10
01-02-2021 11:07:13 | Door: Saskia van Weert | hits: 1731 | Tags:

Radio-dj Gerard Ekdom heeft zijn contract bij Radio 1- met drie jaar verlengd. Naast zijn dagelijkse ochtendshow blijft ook het weekendprogramma Ekdom’s Funky Music Trip te horen op Radio 10.

Gerard Ekdom startte in de zomer van 2018 bij Radio 10 en zorgt sindsdien voor een vrolijke start van de dag. Ook heeft hij buiten zijn werkzaamheden als radio-dj niet stilgezeten. Afgelopen december startte hij als presentator van de Top 4000 Muziekquiz, waar dit jaar een vervolg op komt.

Gerard Ekdom: “Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Radio 10 en ben dan ook erg blij dat ik ook de komende jaren samen met de luisteraar de dag mag starten. De afgelopen jaren is de zender alleen maar gegroeid en ik ben trots dat ik daar, samen met mijn team, onderdeel van mag zijn. We knallen lekker door met Radio 10!” 

Roland Snoeijer, programmadirecteur bij Radio 10: “Gerard Ekdom en Radio 10 zijn een perfecte match. Gerard is een unieke radiomaker met zijn energie, creativiteit, humor en aanstekelijke muziekkennis. Hij past helemaal in het ochtendritueel van mensen en we zijn heel blij dat luisteraars kunnen blijven genieten van Gerard als vaste waarde in de ochtend op Radio 10.”

www.radio10.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie