Gerard Ekdom maakt onverwachtse start op Radio 10
28-08-2018 10:39:00 | Door: | hits: 4072 | Tags:

Luisteraars van Radio 10 werden deze week spontaan verrast met de vervroegde start van de ochtendshow van Gerard Ekdom. Eerder werd al bekendgemaakt dat Ekdom in september aan de slag zou gaan bij Radio 10, maar hij heeft nu zelf besloten om eerder te beginnen. 

Gerard startte de uitzending met het nummer Now I'm Here van Queen. De beelden van de eerste uitzending zijn te bekijken via Radio 10.

Gerard Ekdom, dj bij Radio 10: "Ik kijk al zo lang uit naar de start van Ekdom in de Morgen en heb daarom gevraagd of ik niet al een weekje eerder mocht beginnen. Er ligt ook altijd zo'n druk op een eerste uitzending. Nu wist niemand het, dus konden we in alle rust beginnen."

Tegelijkertijd start ook de marketingcampagne van Ekdom in de Morgen. In de tv-commercial zien we een jonge Gerard Ekdom voor zijn ouderlijk huis met een meisje dat overduidelijk verliefd op hem is. Gerard neemt haar mee naar zijn kamer, waar blijkt dat hij meer interesse heeft in muziek en het er altijd al in zat dat hij ooit te horen zou zijn op Radio 10. De campagne wordt ook online, outdoor en in print doorvertaald.

Ekdom in de Morgen is iedere werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur te horen op Radio 10. Ekdom in de Morgen is ook via visual radio live te volgen op de website van Radio 10.

www.talparadio.nl
www.radio10.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie