Grolloo Radio van Johan Derksen is voortaan via JUKE beschikbaar
22-04-2020 12:03:00 | Door: David de Jong | hits: 5213 | Tags:

Grolloo Radio is voortaan beschikbaar bij Juke, het audioplatform van Talpa Network. Op deze wijze is de radiozender van Johan Derksen met blues, soul, country, Americana en Nederpop breder toegankelijk waaronder via Apple Carplay en via andere devices.

Onlangs startte ook Juke: Café Genee, een Nederlandstalig kanaal van Wilfred Genee via Juke en heeft Rob Stenders besloten zijn radiokanalen bij JUKE onder te brengen.

Johan Derksen: "Ik ben het tegengif van Wilfred Genee. Wilfred Genee doet die Nederlandstalige hoempa. Dat is bij mij verboden, want ik vind het een schande dat de oorspronkelijke muziekstijlen: blues, soul, country, jazz niet meer op de radio gedraaid worden. Er zitten allemaal arrogante kwalletjes achter hun bureau, die noemen zich muzieksamenstellers want die domme dj's die mogen wel schijtlollige grapjes maken maar niet hun eigen plaatjes uitkiezen. Er zit een muzieksamensteller en in al zijn wijsheid bepaalt hij wat een commercieel format is, maar 50 plussers, dat is de helft van de bevolking en die zijn geïnteresseerd in jazz, country, blues en soul."

Grolloo Radio ging in augstus 2019 van start en is vernoemd naar de woonplaats van Johan Derksen.

www.grollooradio.nl
www.juke.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie