Henk Blok versterkt team Ekdom in de Morgen bij Radio 10
09-02-2022 11:01:00 | Door: David de Jong | hits: 1435 | Tags:

Henk Blok gaat Ekdom in de Morgen bij Radio 10 versterken als vaste nieuwslezer naast Gerard Ekdom en Evelien de Bruijn. Door zijn komst kan Evelien de Bruijn zich volledig gaan focussen op haar rol als co-host. Henk Blok verzorgde van september 2003 tot aan december 2018 het nieuws bij Evers Staat Op op Radio 538 en was geheel 2021 te horen in de middagshow bij Radio Veronica. 
 
Gerard Ekdom: “Henk Blok is the Master of the News, heeft een zeer vertrouwd geluid en ik ben dan ook super blij met zijn komst in het team. We zijn als een blok voor hem gevallen.”

Evelien de Bruijn: "Met de komst van Koning Nieuws zijn we compleet! Zo kan ik mijn creatieve en soms wat maffe brein volledig loslaten op het programma en de verbindende factor zijn tussen nieuws, Gerard Ekdoms liefde voor muziek en een hoop gekkigheid."

Henk Blok: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met Gerard Ekdom en Evelien de Bruijn het nieuws van de dag door te nemen op Radio 10. Het voelt vertrouwd om weer terug te zijn in de ochtend. Ik heb er zin in.”

www.radio10.nl
www.talpanetwork.com

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie