Het Geluid geraden, recordbedrag weggegeven op Qmusic
24-10-2019 10:56:00 | Door: David de Jong | hits: 4464 | Tags:

Het Geluid is bij Qmusic geraden. Het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand was het juiste antwoord. De jaarlijkse spelactie startte dit jaar op 12 augustus 2019. Tijdens een zogeheten superronde raadde Kirsten uit Veenendaal het geluid en won daarmee voor Qmusic een recordbedrag: 100.000 euro.

De Jury van Het Geluid heeft de afgelopen weken vier hints gegeven. Een fragment uit De Wereld Draait Door, een Kama Sutra-boek met alle standjes, een muzikale aanwijzing met All Around The World van R3HAB, en een plasmabol die hintte op elektrisch, moesten de luisteraars in de juiste richting laten denken.De eerste geluiden werden in zeer korte tijd twee keer geraden en de reguliere waarde van Het Geluid was tot recordhoogte gestegen: 66.100 euro.
De gewonnen prijs van 100.000 euro is overigens bruto, aangezien er nog 30,1 procent aan kansspelbelasting moet worden afgedragen aan de Belastingdienst. Presentatoren Mattie Valk en Marieke Elsinga wisten zelf ook niet wat Het Geluid was en waren even zo verbaasd toen het antwoord goed bleek te zijn.

www.qmusic.nl
www.dpgmedia.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie