Hubo en Radio 10 bundelen krachten tijdens Top 4000
25-11-2020 17:39:00 | Door: David de Jong | hits: 1567 | Tags:

Hubo en Radio 10 werken tijdens de Top 4000 samen. Tijdens de Top 4000 horen luisteraars drie weken lang elke dag drie zogeheten verbouwplaten. Wie de plaat raadt, wint een bouwradio. Ook in alle Hubo-bouwmarkten, verspreid door heel Nederland, maken consumenten kans op de radio.

Van 4 tot 24 december 2020 is Hubo dagelijks meerdere keren te horen tijdens de Top 4000 van Radio 10. Iedere dag verbouwen de vakmensen van Hubo symbolisch drie nummers uit de Top 4000. De actie wordt doorvertaald naar de winkel. Klanten kunnen hun favoriete klusnummer invullen en maken daarbij in elke winkel ook kans op een bouwradio. Bovendien wordt de actie ook ondersteund op SBS6.

Paul van Alst, marketingcoordinator DGN Retail: “De naamsbekendheid van Hubo is al hoog, maar voor ons was dit een uitgelezen kans om Hubo opnieuw top-of-mind te krijgen. In de laatste maand van het jaar luisteren vele mensen naar de radio en er wordt ook nog eens veel geklust. Een mooie kans om Hubo goed onder de aandacht te brengen.”

www.radio10.nl
www.hubo.nl
www.dgnretail.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie