JUKE met Ajax Radio Top 100 op zaterdag 18 september 2021
13-08-2021 16:42:00 | Door: David de Jong | hits: 1587 | Tags:

Vanaf zaterdag 14 augustus, de dag dat Ajax de eerste competitiewedstrijd speelt, kunnen fans niet alleen genieten van een live verslag op Ajax Radio, maar zij kunnen ook  stemmen op hun favoriete Ajax-tracks. Of het nu gaat om klassiekers als Three Little Birds van Bob Marley, Bloed, Zweet en Tranen van André Hazes of Herres van Sevn Alias; alle favorieten kunnen tot zondag 29 augustus 14.30 uur worden doorgegeven de websites en apps van Ajax en JUKE. Op basis van de stemmen wordt de Ajax Radio Top 100 samengesteld, welke live wordt uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA op zaterdag 18 september.

Sinds 2020 is Ajax Radio, dat inmiddels 10 jaar bestaat, te horen via JUKE. Ajax Radio brengt live verslagen van de voetbalwedstrijden met Diederik van Zessen en Anne de Jong. Daarnaast is op deze zender popmuziek en Ajax-klassiekers te horen.
 
Diederik van Zessen, commentator Ajax Radio: “Muziek en voetbal kunnen niet zonder elkaar. Hoor je Blah Blah Blah van Armin van Buuren, dan denk je sinds 2019 meteen aan onze club, maar ook voorafgaand aan en tijdens de wedstrijden speelt muziek een belangrijke rol.

Anne de Jong, commentator Ajax Radio: Een prachtige traditie bij Ajax is dat Three Little Birds van Bob Marley altijd in de rust wordt gedraaid, en de tekst is eigenlijk altijd toepasselijk. We vinden het te gek dat er een speciale hitlijst komt met alle favorieten van de Ajax-fans en kunnen niet wachten tot deze lijst live wordt gepresenteerd op Ajax Radio.”

credits foto: Talpa Network/JUKE.

www.ajax.nl
www.juke.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie