Jack Pot uitgeroepen tot Faamnaam 2018
30-10-2018 11:17:00 | Door: | hits: 2768 | Tags:

Jack Pot is tijdens de Coen en Sander Show uitgeroepen tot de Faamnaam 2018. Drie weken geleden startte de zoektocht naar de origineelste naam van Nederland. Na Jack Pot volgen Adrianus Bleeker en Klaar Wakker op de tweede en derde plek.

Sander Lantinga: "Met zo'n naam ben je natuurlijk altijd een winnaar. Het kon ook bijna niet anders dan dat Jack Pot de hoofdprijs in de wacht zou slepen. We zouden ook graag nog een eervolle vermelding willen doen voor Pieter Pik-Zaadhandel. Helaas is meneer Pik overleden, dus hij mocht niet mee doen om de prijzen."

Coen Swijnenberg: "Wauw. Dit was echt de leukste editie ooit van de Faamnaam-competitie. Niet alleen de inzendingen waren leuk, maar ook de gesprekken die we hadden met de genomineerden. We vragen ons toch weer ieder jaar af waar alle namen vandaan komen, er komt gewoon geen einde aan. Grote shout-out ook naar alle andere mooie, gekke en bijzondere namen als Joska Bouter en Sjef Kock die zeker ook een plek in de spotlight verdienen!"

De Top 5 is als volgt:

1. Jack Pot
2. Adrianus Bleeker
3. Klaar Wakker
4. Hilbrand Baar
5. Riet Suiker

Jack Pot is de opvolger van Chris Mus, die er in 2017 vandoor ging met de Faamnaam van het jaar. Eerder kregen Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman deze eervolle titel. Op de Faamnaam-site is de complete uitslag van de competitie te vinden.

De Coen en Sander Show is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538. 

www.538.nl
www.talparadio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie