Jan Smit en Erik de Zwart station voices van RADIONL
19-04-2021 11:52:06 | Door: Saskia van Weert | hits: 1227 | Tags:

Jan Smit en Erik de Zwart zijn voice-overs van RADIONL geworden. Het Nederlandstalige radiostation heeft tegelijk met de stemmen ook een andere slogan geïntroduceerd: Altijd AAN!

De vormgeving is in-house geproduceerd door audiovormgever Marcel de Vries, ook presentator van het ochtendprogramma Morgenstond. Marcel de Vries: “Met de komst van de slogan Altijd AAN!, vinden we dat het tijd geworden is voor een andere stem voor RADIONL. Die stem, dat werden er twee! We zijn erg blij met de komst van Jan Smit en Erik de Zwart. Jan voor de vrolijke Nederlandse noot en Erik als legendarische maar ook vertrouwde stem. Het was zeer prettig om met deze vakmensen samen te werken en zij gaan er met hun stem voor zorgen dat RADIONL fris en eigentijds klinkt en daarmee voor ons luisteraars prettig is om naar te luisteren.”

Jan Smit: “RADIONL is al mijn hele carrière een belangrijke steunpilaar! Daarom hoefde ik geen seconde te twijfelen om mijn medewerking te verlenen. Ik ben trots!”

Erik de Zwart: “Het is ontzettend leuk om samen te mogen werken met een club enthousiaste radioliefhebbers, die al jarenlang de luisteraars bedienen van lekkere, Nederlandstalige muziek. Muziek waar heel veel mensen dagelijks van genieten. Ik vind het leuk om daar mijn stem voor in te zetten."

Nico Silvius, directeur van RADIONL: “Onze slogan kun je op twee manieren lezen. Onze luistertijd is bovengemiddeld, bij werkend Nederland staat RADIONL altijd aan, thuis, op het werk en onderweg. Luisteraars kiezen bewust voor hun RADIONL waarbij de radio vroeg in de ochtend aan gaat en pas ’s avonds weer uit. Tegelijkertijd zeggen we met Altijd AAN dat er altijd wat gebeurt op RADIONL.”

www.nlradio.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie