Jerusalema nummer 1 in Sky Radio’s Summer Top 101
09-07-2021 13:55:00 | Door: David de Jong | hits: 1582 | Tags:

Jerusalema van Master KG featuring Nomcebo is verkozen tot de zomerhit van 2021 in Sky Radio’s Summer Top 101. Het nummer groeide tijdens de coronacrisis uit tot een symbool van hoop en werd wereldwijd omarmd.

De track die door onder andere celebrities, bouwvakkers en gezondheidswerkers massaal gedeeld werd in dansvideo’s met de hashtag #Jerusalemachallenge, kreeg de meeste stemmen van de Sky Radio-luisteraars. De hitlijst met zomerse hits was op vrijdag 9 juli 2021 van 09:00 tot 18:00 uur te horen is bij het non-stop muziekstation. De nummer 2-notering is dit jaar voor de klassieker Lambada van Kaoma en Despacito van Luis Fonsi featuring Daddy Yankee is de nummer 3.

Top 5

1. Master KG featuring Nomcebo – Jerusalema
2. Kaoma – Lambada
3. Luis Fonsi featuring Daddy Yankee – Despacito
4. P!NK featuring Willow Sage Hart – Cover Me In Sunshine
5. Bryan Adams – Summer Of 69

BLØF featuring Geike Arnaert is met Zoutelande op de achtste positie de hoogst genoteerde Nederlands act in de Summer Top 101. Daarna volgen de Vengaboys met We’re Going To Ibiza op positie twaalf en Armin van Buuren met This Is What It Feels Like op positie vijftien. De TikTok-sensatie Iko Iko (My Bestie) van Justin Wellington komt als op een na hoogste binnenkomer binnen op positie zestien; Kings & Queens van Ava Max en de single van Ed Sheeran Bad Habits’ komt binenn op positie 88. 

Enrique Iglesias is de meest genoteerde act in de Summer Top 101. De Spaanse zanger heeft vijf noteringen bemachtigd, waaronder Duele El Corazon op positie elf, El Perdon op positie 29 en Subeme La Radio op positie 47. Luis Fonsi is eveneens populair en volgt met drie noteringen. Zijn grootste hit Despacito staat dit jaar op de derde positie in de zomerse hitlijst, Echame La Culpa staat op positie 39 en Date La Vuelta op positie 87.

www.talpanetwork.com
www.skyradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie