Johan Derksen drie keer per week bij Arrow Bluesbox Radio
12-11-2021 22:50:00 | Door: David de Jong | hits: 7017 | Tags:

Johan Derksen is voortaan drie keer per week bij Arrow Bluesbox Radio te horen met zijn programma Muziek voor Volwassenen. Het programma zal te horen zijn op zondagavonden van 21:00 tot 00:00 uur en op donderdag- en vrijdagavonden van 23:00 tot 00:00 uur.

Tijdens Muziek voor Volwassenen is een mix van Blues, Bluesrock, Americana, Country, Soul en Nederbeat te horen. Volgens Johan Derksen gaat het om muziek die bijna niet op andere radiozenders te horen is.

Muziek voor Volwassenen is ook te horen via de FM bij NH Radio, Radio Rijnmond, Radio Drenthe, alsmede op internet bij Grolloo Radio, de radiozender van Johan Derksen. Het programma bestaat sinds 2005. 

Arrow Bluesbox Radio startte in oktober 2021 en zendt zowel op internet als via DAB+ via een aantal lokale frequenties in de Randstad en Eindhoven. Ad Ossendrijver is oprichter van Arrow Classic Rock dat in 2014 verkocht is aan Gerro Vonk (Media Management & Projects). Sindsdien richt Ad Ossendrijver zich met zijn Pako Media op zijn videoproject Arrow.tv en sinds 2020 ook op zijn radiozender

Ad Ossendrijver, eigenaar en directeur van Arrow Bluesbox Radio:  "Johan Derksen presenteert op een erg relaxte manier een fraaie mix van veelal korte liedjes uit met name het Blues en Americana genre en weet er ook nog iets over te vertellen. Hij beschikt over veel parate kennis. Zijn programma's zijn een fraaie aanvulling op het programma van Arrow Bluesbox Radio dat bestaat uit blues, bluesrock, americana en country, muziekgenres die in populariteit groeien."

www.arrowbluesrock.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie