Jongerenplatform ZTACK start met live radio
27-02-2019 11:39:13 | Door: David de Jong | hits: 2337 | Tags:

Jongerenplatform ZTACK, dat afgelopen januari voortkwam uit het talentenprogramma The Radio Project, start op vrijdag 1 maart a.s. met wekelijkse live radioshows gericht op jongeren tussen 13 en 20 jaar. Op het gelijknamige online radiostation zijn voortaan wekelijks de live radioshows ‘Weekend ZTACK’ en de ‘ZTACK Pre-party’ te horen.

In ‘Weekend ZTACK’ zijn wekelijks van 19:00 tot 21:00 uur nieuw talent, verrassende studiogasten en  interactie met luisteraars te horen. Het programma wordt  zelfstandig door ZTACK talenten Daan Prins, Kyra Kay van de Watering en Marnix Westhuis geproduceerd en gepresenteerd.

Aansluitend krijgt voortaan onbekend DJ talent, van 21:00 tot 22:00 uur, de kans om zich een uur lang te presenteren met een weekend mix in de ‘ZTACK Pre-party’. Vrijdag 1 maart trapt DJ talent Michael Fortera af. Fortera zette zichzelf op de kaart door Kunstbende te winnen.

Marnix Westhuis, station manager van ZTACK: “Nadat we op 1 januari gestart zijn met ons online radiostation en podcasts voor jongeren, ben ik blij dat we met de liveshows nu alweer een volgende stap kunnen zetten in de verdere ontwikkeling van ons jongerenplatform. Best wel spannend, maar we hebben er veel zin in!”

www.ypca.nl
www.ztack.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie