Joris Voorn presenteert programma op SLAM!
13-11-2017 17:01:00 | Door: | hits: 3658 | Tags:

Technokoning Joris Voorn krijgt een eigen show in de programmering van SLAM!. Wekelijks zal Joris in de nacht van zaterdag op zondag om 00.00 uur de lekkerste house en techno tracks voor de luisteraar selecteren en mixen.

Joris Voorn: "Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse Spectrum radio show op SLAM!. Het is voor mij een ontzettende eer om mijn eigen show te hosten op de nationale radio in Nederland, ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik kan niet wachten om dit allemaal met jullie te delen, dus ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik".

Naast dj is Joris Voorn één van de meest succesvolle Nederlandse technoproducers. In 2002 bracht hij zijn eerste muziek uit waarna hij een jaar later al werd uitgeroepen tot Nederlands talent van het jaar tijdens de Dutch DJ Awards.

In 2006 stond hij op Lowlands, hij brengt ondertussen al jaren tracks uit met internationaal succes en nu krijgt hij dus een eigen show op SLAM!.

Tijdens de zaterdagavond -en nacht van SLAM! hoor je de beste techno, deephouse en techhouse in de radioshows van The Boom Room, Secret Cinema, Jochem Hamerling, Defected in the House, Franky Rizardo, Olivier Weiter, Eelke Kleijn en nu dus ook Joris Voorn.

SLAM!

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM! met artiesten als Martin Garrix, Justin Bieber, Kygo en Major Lazer. SLAM! is bekend van programma’s als Club Ondersteboven, Joost = Wakker!, SLAM! MixMarathon en de events SLAM! MixMarathon in Ziggo Dome & SLAM! Koningsdag in Alkmaar.

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie