Juke vergroot toegankelijkheid
14-01-2021 15:00:00 | Door: David de Jong | hits: 2701 | Tags:

Juke heeft de toegankelijkheid vergroot met de introductie van enkele features, waaronder Juke Connect. Daarmee is het mogelijk om JUKE te gebruiken op meer apparaten. Ook wordt Huawei quick app geïntroduceerd.

Patrick Goldsteen, Director Digital Product & Growth bij Talpa Network: “We zijn er voor iedereen die graag radio luistert én het aanbod van streaming (non-stop) muziek en podcasting wil ontdekken. In deze periode van thuiswerken zien we dat luisteraars, niet alleen veel meer luisteren, maar ook massaal verschillende devices gebruiken. In deze tijden hebben radio en muziek een sterke rol in het verbinden van luisteraars en draagt het bij aan positieve energie in Nederland. Met Juke bedienen we deze behoeftes door het lanceren van nieuwe productintegraties die de verbinding en toegankelijkheid vergroten.”

De Juke-app fungeert als een centrale bediening voor (smart)speakers thuis door deze met elkaar te verbinden. Na Chromecast en Bluetooth is ook Airplay in de app beschikbaar. Luisteraars met een HEOS of Google Nest kunnen vanaf vandaag audio afspelen via de app.

Juke biedt standaard en exclusief High Definition audio aan via de Juke-app op Sonos. Voorheen was dit alleen beschikbaar na registratie en login. Vanaf nu is deze kwaliteit de standaard voor iedereen die via Juke op Sonos luistert naar audiocontent van Talpa Network. HD Audio via de website, app of Apple Carplay is alleen na registratie beschikbaar.

Gebruikers van een Huawei device kunnen niet meer terecht bij de Google Play Store en daar speelt Juke op in door de Juke-app beschikbaar te stellen in de Huawei App Gallery. In de app vindt de luisteraar alle radiozenders en non-stop muziek.

www.juke.nl
www.talpanetwork.com

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie