Jumbo komt met eigen radiostation
25-09-2018 10:25:00 | Door: | hits: 4197 | Tags:

Supermarktketen Jumbo lanceert een eigen radiostation. Jumbo Radio gaat de komende maanden bij verschillende Jumbo-winkels in de lucht om uit te groeien tot een volwaardig radiostation: met eigen dj’s, muziek en live-uitzendingen die worden verzorgd vanuit een radiostudio in Veghel.

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, gaf gisteren in Veghel het startsein voor de allereerste uitzending van Jumbo Radio. Die is momenteel te beluisteren in Jumbo Foodmarkt, op het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Jumbo in Veghel. “Jumbo wil van haar klanten échte fans maken. In onze winkels worden hun zintuigen voortdurend geprikkeld met smaak, geur en kleur. En vanaf nu dus ook met audio. Wij geloven in de kracht van radio. Lekkere muziek verhoogt de sfeer. Dat zorgt niet alleen voor een prettige werksfeer voor onze medewerkers, maar maakt ook het boodschappen doen nog leuker voor onze klanten."

Na een onderzoek onder ruim 1.800 medewerkers en klanten over de muziek die zij graag in de supermarkt zouden willen horen, is een selectie gemaakt. Muziek op het radiostation van Jumbo moet vrolijk en positief zijn en met een lekker tempo.

www.jumbo.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie