KINK komt met online zender KINK DNA
29-04-2019 10:56:23 | Door: Saskia van Weert | hits: 3526 | Tags:

KINK lanceert op 1 mei 2019 het themakanaal KINK DNA. Daarop zijn non-stop nummers te horen van voor 2011, het jaar waarin KINK FM stopte met uitzenden.

Michiel Veenstra, programmadirecteur van KINK: “Voor iedereen die new wave, punk, grunge, indiepop en de alternatieve klassiekers uit de jaren zeventig tot en met negentig wil horen, is er vanaf 1 mei KINK DNA.”

Op KINK zelf wordt de weekprogrammering uitgebreid met Tim Op het Broek. Hij neemt vanaf maandag 6 mei KINK Rush Hour voor zijn rekening.

Tim Op het Broek: “Nummers die je hard kunt meezingen of juist prikkelen en nieuwsgierig maken. Dat is KINK en ik ben ontzettend trots en verguld dat ik jou nu iedere dag, drie uur lang naar huis mag begeleiden. Helaas hebben ze mijn wens om iedere dag een gems en een krat whisky in de studio neer te zetten niet ingewilligd, maar desondanks heb ik er ontzettend veel zin in!”

KINK is een platform voor alternatieve muziek met radio, podcasts en playlists. KINK DNA is te ontvangen via de KINK-app, site en online platforms als TuneIn.

www.kink.nl 

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie