Kink FM keert terug 'met bekende dj'
16-08-2018 10:14:38 | Door: | hits: 9111 | Tags:

Kink FM keert terug. In een Facebook bericht laat de alternatieve popzender deze week weten binnenkort terug te keren 'op de radio'. Dat is allemaal nog een beetje geheimzinnig. Jan Hoogesteijn wil er nog niet meer over zeggen. Hoogesteijn: "Wij maken op 1 oktober het hele verhaal bekend. Wellicht wel leuk om te melden dat er een grote naam (dj) naar Kink FM komt. Rond die tijd laten we weten wie." 

Kink FM werd in 1995 opgericht als een zender die alleen maar alternatieve popmuziek draait, die niet of nauwelijks op de traditionele FM-zenders te horen was. In 2011 stopte het station er noodgedwongen mee. "Toen wij in de jaren negentig van de vorige eeuw over Kink FM nadachten, droomden we over een radiostation dat zich verre moest gaan houden van platte hits, domme dj's en infantiele spelletjes. We zijn bijna 23 jaar verder en het is opmerkelijk dat er nog steeds grote behoefte blijkt te zijn aan zoiets als Kink, nu nog meer dan ooit. De terugkomst van Kink was dan ook een kwestie van tijd (en geld)."

Hoogesteijn probeerde twee jaar geleden al eens een comeback te maken met Kink FM, maar dan als online zender. Een groot succes was dat nog niet. Online zijn er inmiddels veel (inter)nationale zenders met een format dat vergelijkbaar is met Kink FM.

www.kinkfm.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie