Kink start met twee themazenders: Kink Distortion en KinkNL
08-04-2020 14:16:00 | Door: David de Jong | hits: 1914 | Tags:

Het alternatieve radiostation Kink begint twee extra themazenders. Op maandag 13 april 2020 start Kink Distortion en op 27 april start KinkNL.

Kink Distortion zal non-stop metal, hardrock en metalcore uitzenden.De radiozender zal muzikaal worden samengesteld door Caroline Westendorp en Jeps Salfischberger.

Caroline Westendorp: "Het is hoog tijd dat er een fatsoenlijk radiostation komt waar je de hele dag de beste metal hoort. KINK DISTORTION eert iconen als Slayer en Metallica, maar staat ook vol in het nu met aandacht voor acts als Parkway Drive, Beartooth en Bring Me The Horizon.”

Michiel Veenstra, programmadirecteur Kink: “Het zijn spannende en onzekere tijden voor Nederlandse artiesten. In een branche waar het normaal gesproken al moeilijk is om het hoofd boven water te houden, is de situatie door het wegvallen van liveconcerten nu helemaal precair. Kink heeft na een oproep van DeWolff aan alle radiozenders om meer Nederlandse muziek te draaien een complete KinkNL dag in het leven geroepen die op 20 maart 2020 plaatsvond. We willen het niet bij die ene dag houden. Naast het veelvuldig draaien van nieuwe Nederlandse muziek komt er nu dus ook een apart station met uitsluitend muziek van hier, van Nederlandse bodem. Op Koningsdag 2020 draait Kink, net als bijna alle Nederlandse radiostations, uitsluitend alternatief, Nederlands product."

Naast Kink Distortion en KinkNL is het alternatieve radiostation sinds 1 mei 2019 actief met de themazender Kink DNA. Kink is een radiostation dat in handen is van Leon Ramakers en Jan Hoogesteijn.

www.kink.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie