Kink wordt lid van RAB en start met ANP-nieuws
30-01-2020 14:00:00 | Door: David de Jong | hits: 1810 | Tags:

Het alternatieve radiostation Kink is lid geworden van het Radio Advies Bureau. Zoals Nederlands MediaNetwerk aankondigde, zal Kink daartoe ook deelnemen aan het Nationaal Luisteronderzoek. In maart voor het eerstde luistercijfers van KINK gerapporteerd.

Ook start Kink per 1 februari 2020 met het uitzenden van het radionieuws van het Algemeen Nederlandse Persbureau (ANP). De nieuwsuitzendingen zullen zowel op het hoofdkanaal Kink als op het themakanaal Kink DNA te horen zijn. Kink bestaat op 1 februari 2020 één jaar en is via internet en DAB+ te beluisteren.

Kink is op initiatief van Jan Hoogesteijn na de teloorgang van Kink FM in 2011, opnieuw tot stand gekomen, en gefinancierd door Leon Ramakers, de oud-topman van Mojo, die via Joy of a Toy hoofdaandeelhouder is.

Michiel Veenstra, programmadirecteur Kink: "We krijgen van zowel het publiek als de muziekindustrie te horen dat Kink niet meer weg te denken is. Die positieve geluiden motiveren het team van Kink enorm om in 2020 door te pakken met mooie podcasts en radio. Zo zijn we net als in 2019 ook in 2020 officieel mediapartner van het Down The Rabbit Hole festival, waar we drie dagen lang live radio verzorgen, en staan er onder de noemer Kink Presents grote concerten in de agenda van onder anderen Green Day, Rammstein, Foals, Kings of Leon en Within Temptation in onder meer het Goffertpark, het Zuiderpark, het Stadspark, de Ziggo Doe en AFAS Live".

www.kink.nl

Lees ook:

ePower Sales doet reclameverkoop Kink

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie