Koen Hansen krijgt ochtendshow bij 100% NL
10-08-2020 13:05:59 | Door: David de Jong | hits: 1906 | Tags:

Koen Hansen zal per 31 augustus 2020 de ochtendshow presenteren van 100%NL. Het programma dat Goedemorgen 100% NL gaat heten, zal van 06:00 tot 10:00 uur te horen zijn. De Barry Paf Show die tot nu toe in de ochtend te zien was, wordt verplaatst naar de middag en zal van 16:00 tot 19:00 uur te horen zijn. Colin Banks presenteeert voortaan de middaguren vanaf 13:00 uur en Stephan Jacobs die de avonduren presenteert, zal de middagduren in het weekeinde voor zijn rekening nemen van 12:00 tot 15:00 uur.

Koen Hansen, aankomend presentator van Goedemorgen 100% NL: "De afgelopen weken heb ik al even mogen proeven van de ochtend, en dat smaakt absoluut naar meer! Wakker worden met Nederland heeft iets heel bijzonders. Ik zit bomvol nieuwe ideeën waar ik op dit tijdstip zoveel meer tijd en ruimte voor heb. We trappen september 2020 meteen goed af met de Top van de Nederpop. Iedere dag verwelkom ik o.a. spraakmakende artiesten in de studio en luisteraars maken kans op een uniek thuisconcert. Gas erop, ik heb er zin in! Laat maar komen die ochtend!"

Barry Paf, dj bij 100% NL: "Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij 100% NL en heb de afgelopen twee jaar met heel veel enthousiasme en passie gebouwd aan De Barry Paf Show. Zo’n programma heeft een bepaald dagritme, en dat ritme is soms lastig te combineren met mijn andere werkzaamheden en sociale leven. Ik ben 100% NL dankbaar dat ik mijn programma in de middag mag gaan doen.

Chantal Hutten, die sinds december 2018 jaar de middagshow van 100% NL voor haar rekening nam, heeft gekozen voor een carrièreswitch en laat zich omscholen tot verpleegkundige. Ze blijft verbonden aan de zender als oproepkracht. Op zondagmiddag wordt er op 100% NL ruimte gemaakt voor radiotalent. Het eerste talent dat vlieguren gaat maken is Niels van der Veen, reeds producer bij 100% NL.

Martijn Zuurveen, Radio Director bij RadioCorp: "Met een nieuwe programmering, én met de Top van de Nederpop. Een maand vol met het allerbeste van Nederlandse bodem, toffe acties en lekkere content zijn we klaar om te knallen in september. Ik ben er van overtuigd dat Koen een mooie show gaat neerzetten. Hij stelt scherpe vragen en speelt in op de waan van de dag. Daarnaast is hij al jaren een vertrouwd geluid voor de luisteraars van 100% NL. Barry Paf heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer waardevolle en gewaardeerde programmamaker. Ik ben blij dat hij verbonden blijft aan 100% NL en weet zeker dat hij tijdens de avondspits een onderscheidend geluid zal brengen. Ik wens Chantal Hutten veel succes met haar carrièreswitch naar de gezondheidszorg, een dappere beslissing!"


www.100p.nl


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie