Kris Kross Amsterdam en Lost Frequencies zaterdagavond op Qmusic
29-08-2022 09:03:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 5009 | Tags:

Qmusic komt vanaf zaterdag 10 september met een andere zaterdagavondprogrammering. Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor Kris Kross Amsterdam, dat hun eerste eigen programma krijgt op Qmusic. Ook Felix De Laet, beter bekend als de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen show. 

De wijzigingen zijn een gevolg van het vertrek van dj's als Armin van Buuren en Afrojack naar Radio 538

Roland Snoeijer, programmadirecteur Qmusic: “Met Kris Kross Amsterdam halen we een van de meest succesvolle club- en festivalacts en Top 40-artiesten in één binnen. Ook de internationale top-dj Lost Frequencies krijgt zijn eigen programma op de grootste zender van Nederland. Verder zorgen Qmusic-dj’s Domien, Menno en Tom voor dé dance-avond voor luisteraars op zaterdag.”

Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam: "Een eigen vaste radioshow hebben is een droom die uitkomt. En waar kan dat beter dan op de grootste zender die ook nog eens de Top 40 uitzendt? Verwacht een energiek uur vol met  hits van toen en nu, Kris Kross door elkaar en een persoonlijke touch die je alleen hier op Q hoort!"

Felix de Laet: "Ik heb heel veel zin om voor Qmusic aan de slag te gaan en de beste dancehits elke zaterdagavond door de boxen van de luisteraars in heel Nederland te laten schallen."

De programmering:

21:00-22:00 Kris Kross Amsterdam
22:00-00:00 Worldwide Club 20 - Domien Verschuuren
00:00-01:00 Maximum Weekend Mix - Tom van der Weerd
01:00-02:00 Lost Radio - Felix de Laet
02:00-03:00 Tomorrowland One World Radio - Menno Barreveld

Foto: Qmusic

www.qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie