Leasebedrijf Hilterman begint tijdelijk radiostation
14-06-2021 09:59:46 | Door: Saskia van Weert | hits: 1107 | Tags:

Hiltermann Lease viert op vrijdag 18 juni op feestelijke wijze dat het bedrijf door de grens van 50.000 leasecontracten is gegroeid. Dit doet het met de introductie van het pop-up radiostation Hiltermann Radio.

Hiltermann Radio is uitsluitend op vrijdag 18 juni van 09:00 tot 18:00 uur te beluisteren via de website van Hiltermann Lease. De programmering staat die dag geheel in het teken van de feestelijke mijlpaal. Zo wordt Het Foute Uur omgedoopt tot De Hilarische Hiltermann en wordt de dag afgesloten met De Hiltermann Top 50 Duizend. De gehele dag door is er met bekende radiospelletjes veel interactie met klanten en relaties, met kans op exclusieve tickets voor de Grand Prix Zandvoort.

De presentatie is in handen van Richard Bordes, Barry Brand en Ron Lemmens.

Joost Wymenga van Hiltermann Lease: “Met Hiltermann Radio kunnen wij samen met al onze collega’s, klanten, berijders en partners een feestje vieren. In deze tijd is een echt evenement niet mogelijk, maar met radio bereiken we wel iedereen. De respons is overweldigend, we kijken uit naar een dag vol inspiratie, lol en muziek.”

Het pop-up radiostation is een productie van het Hilversumse mediabedrijf De Radiofabriek, in samenwerking met Lawaaimaker.

Lars Schotanus van De Radiofabriek: “We zien steeds meer dat online radio en podcast wordt ingezet om, juist in deze tijd, mensen op afstand met elkaar te verbinden. Dit branded radiostation voor één dag geeft mooi de mogelijkheden van het medium weer.”

www.ypca.nl
www.hiltermannlease.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie