Levels van Avicii voert Dance 1000 van SLAM! aan
11-10-2021 11:15:56 | Door: Saskia van Weert | hits: 2247 | Tags:

Het nummer Levels van Avicii staat dit jaar op nummer 1 in de SLAM! Dance 1000. Het nummer uit 2011 is door luisteraars verkozen tot beste dancetrack ooit gemaakt. Alle nummers uit de lijst komen deze week voorbij.

Martijn La Grouw, dj bij de zender: "In de week van ADE staat SLAM! volledig in het teken van de dance. Ik verheug me enorm op al die danceclassics in één gigantische mix. Levels van Avicii is wat mij betreft de terechte nummer 1, dè doorbraak-track van een man die de dancemuziek voor altijd heeft veranderd."

De SLAM! Dance 1000 is tot en met 15 oktober tussen 07:00 uur en 19:00 uur te horen. Ook de avondprogrammering staat in het teken van de dancelijst. Onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero en Fedde le Grand komen langs in de studio bij het Avondcircus om te praten over hun favoriete tracks en de meest memorabele momenten uit hun carrière.

SLAM! is dit jaar ook mediapartner van de DJ Mag Top 100 DJs awards. In de AFAS Live wordt woensdag 13 oktober de populairste dj ter wereld bekendgemaakt.

www.slam.nl
www.radiocorp.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie