Lex Gaarthuis presenteert avondshow Radio 10 Laat met Lex
18-07-2018 11:06:25 | Door: | hits: 3559 | Tags:

Radio 10 verbreedt de programmering met een nieuwe doordeweekse avondshow van 21:00 tot 00:00 uur. Vanaf maandag 3 september presenteert Lex Gaarthuis het nieuwe programma Laat met Lex, waarin hij samen met de luisteraars terugblikt op de dag. Ook een aantal populaire onderdelen uit zijn huidige programma komen terug, zoals de Guestlist waarin BN'ers de show van Lex eenmalig overnemen en hun favoriete hits laten horen. 

Lex Gaarthuis, dj bij Radio 10: "Na tien jaar ochtendshows presenteren ga ik nu die andere show op mijn radiobucketlist maken: een eigen late-night show. Toen ik deze wens uitte binnen Radio 10 werd er meteen enthousiast op gereageerd. Ik ben er blij mee dat ik ook de komende jaren onderdeel blijf van het leukste radiostation van Nederland." 

Roland Snoeijer, radiodirecteur bij Radio 10: "Steeds meer luisteraars hebben het unieke geluid van Radio 10 de afgelopen tijd ontdekt en nu bieden we ook in de late avond een uniek programma. Lex is de perfecte host om de dag mee af te sluiten, met humor en openheid en interactie met de luisteraars. We zijn dan ook erg blij dat hij zijn contract bij Radio 10 heeft verlengd.”

Laat met Lex is vanaf maandag 3 september te horen tussen 21:00 en 00:00 uur op Radio 10. Die dag start Gerard Ekdom met zijn nieuwe ochtendshow van 6:00 tot 10:00 uur.

www.radio10.nl
www.talparadio.nl
www.talpanetwork.com


Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie