Lokale omroep Almere Easy 95.5 FM sluit zich aan bij E Power Audio Sales
19-11-2021 12:43:00 | Door: David de Jong | hits: 1229 | Tags:

Easy 95.5 FM, de lokale publieke omroep van Almere, heeft zich aangesloten bij E Power Audio Sales. Dit is de organisatie die voor 14 met name commerciële regionale radiozenders reclamezendtijd verkoopt. 

Jan Lagrouw, directeur E Power Audio Sales: “We volgen Easy 95.5 FM al geruime tijd. Het radiostation is lokaal maar heeft de kwaliteit en uitstraling van een landelijk radiostation. Daarmee is Easy 95.5 FM een waardevolle toevoeging voor onze organisatie die radiocampagnes plaatst in opdracht van reclamebureaus en landelijke bedrijven. Met Almere als zesde stad van het land, bieden wij onze adverteerders extra bereik. We zien veel potentie in Easy 95.5 FM”.

Regionale zenders als Radio Decibel, Waterstad FM, Joy Radio, RadioNL, Wild FM, Radio JND, Tukker FM en Radio Continu maken onderdeel van het aanbod van E Power Sales, net als de landelijke zenders Kink en Arrow Classic Rock.  Met de toevoeging van Easy 95.5 FM zal de radiozender voortaan ook opgenomen worden in het Nationaal Luisteronderzoek.

www.epowersales.nl
www.easyfm.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie