Man wint privéoptreden Mumford & Sons na 138 uur durend telefoongesprek
06-05-2019 10:28:17 | Door: Saskia van Weert | hits: 1966 | Tags:

De 19-jarige Jasper uit Sint-Kruis heeft bij NPO 3FM een privé-optreden van Mumford & Sons gewonnen. De afgelopen week hing hij ruim 138 uur aan de telefoon waar hij het tijdens het spel 3FM Linecheck opnam tegen twee andere kandidaten.

Het spel: 24 uur per dag alert blijven omdat elk moment gecheckt kon worden of een deelnemer nog aan de lijn was. Ook werden de deelnemers elke ochtend tijdens Sanders Vriendenteam uitgedaagd met een challenge. Viel er iemand af omdat hij of zij de challenge niet haalde of het codewoord niet wist? Dan kon een luisteraar deze plek innemen door zich via de 3FM-app aan te. In totaal hebben 24 deelnemers een plek weten te veroveren in de 3FM Linecheck. 5 daarvan is het gelukt om 24 uur of langer aan de lijn te blijven.

Jasper speelde het spel voor zijn schoonfamilie. Het was een langgekoesterde wens van zijn inmiddels overleden schoonvader om Mumford & Sons nog eens live te zien. Met het winnen van 3FM Linecheck kan hij zijn schoonfamilie deze unieke ervaring geven. Jasper: “Ik ben zo blij dat ik ze dit kan geven. Omdat ze ondanks alles zo sterk zijn gebleven en iets moois mogen meemaken.”

www.npo3fm.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie