Marathonuitzending Dag van de Financiële Vrijheid op New Business Radio
31-05-2021 10:23:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1346 | Tags:

New Business Radio komt op dinsdag 1 juni 2021 met een aangepaste programmering. Vanaf 16:00 uur staat de programmering in een vier uur durende marathonuitzending in het teken van De Dag van de Financiële Vrijheid.

In deze marathonuitzending wordt alles besproken over hoe je als ondernemer slim om kan gaan met geld. Hoe richt je je leven in voor optimale vrijheid? Hoe laat je geld voor je werken? En hoe kun je geld bij elkaar brengen om je dromen te verwezenlijken?

Presentator Roelof Meijer gaat vier uur lang in gesprek met verschillende studiogasten en experts. Zo zijn onder anderen Cees van Lotringen (hoofdredacteur Fondsnieuws), Edwin Adams (CEO Geld voor Elkaar) en Coenraad de Vries (One Planet Crowd) te gast in de uitzending.

Roelof Meijer: “Als iemand het over financiële vrijheid heeft, dan kan dit voor de één heel iets anders betekenen dan voor de ander. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën. Wat heel belangrijk is: hoe krijg je die ideeën boven tafel en wat doe je ermee? Daarom heb ik veel gasten uitgenodigd, van estate planners tot vermogensbeheerders, van financiers tot beleggers, van mannen tot vrouwen. Dit wordt financieel vuurwerk. Ik heb er zin in!”

De uitzending is van 16:00 uur tot 20:00 uur te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en de bekende podcastkanalen.

www.newbusinessradio.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie