Marieke Elsinga naar ochtendshow op Qmusic: Mattie & Marieke
21-06-2018 12:42:00 | Door: | hits: 2764 | Tags:

Multitalent Marieke Elsinga gaat naast haar werk bij RTL, waar zij onlangs een nieuw contract tekende, aan de slag bij Qmusic. Vanaf dit najaar maakt ze samen met Mattie Valk de nieuwe ochtendshow: Mattie & Marieke.

Dave Minneboo, zendermanager Qmusic: “Marieke is niet alleen een sterke televisiepersoonlijkheid, maar ook iemand met een grote liefde en passie voor radiomaken. Ze weet als geen ander hoe ze mensen kan verbinden. We zijn heel blij dat ze bij ons de ochtendshow gaat doen.”

Marieke Elsinga: “Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL. Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!”

Marieke startte haar carrière als radio-dj toen zij in 2013 tot winnaar uitgeroepen werd van het Q-college, het interne opleidingstraject van Qmusic. Daarop kreeg ze verschillende programma’s bij de zender, voordat ze in 2016 de overstap naar televisie maakte en achtereenvolgens bij RTL Late Night en RTL Boulevard aan de slag ging. In 2017 ontving ze de prestigieuze Televizier Talent Award.

Igmar Felicia heeft eerder aangegeven een andere plek te ambiëren binnen de programmering. Hij krijgt zijn eigen programma in de vooravond. Dit geeft hem ook de ruimte om zijn online en tv ambities verder te ontplooien. Fien Vermeulen zal het nieuws verzorgen in de nieuwe middagshow met Domien Verschuuren.

www.Qmusic.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie