Martijn La Grouw presenteert ochtendshow SLAM!
30-07-2020 10:35:00 | Door: Saskia van Weert | hits: 1477 | Tags:

Martijn La Grouw zal vanaf 31 augustus 2020 het programma Early Birds bij SLAM! presenteren. Daarmee krijgt de radiozender van RadioCorp een andere ochtendshow. Joey van der Velden, die sinds januari 2019 de ochtendshow voor zijn rekening nam, blijft als vaste vliegende kiep verbonden aan de zender.

Martijn La Grouw presenteert sinds juni 2014 radioprogramma's voor 100% NL. Zijn weekendshow die hij sinds 2019 op 100% NL maakt, blijft hij voorlopig maken. Martijn La Grouw startte in 2006 zijn landelijke radiocarriëre bij Slam! en is daar met tussenpauzes sindsdien te horen geweest.

Martijn La Grouw: “Ik vind het ontzettend vet om straks weer vast onderdeel uit te maken van deze fijne club. Te gek dat ik de kans krijg om de ochtendshow van Slam! te presenteren! Het wordt één grote, gezellige bende met de lekkerste én meeste muziek in de ochtend. Bijzijn is meemaken!"

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Martijn heeft een enorm groot SLAM! hart, we zijn dan ook erg enthousiast dat hij straks weer structureel onderdeel uitmaakt van de club. Hij kent de doelgroep en de zender als geen ander. SLAM! heeft al mooie luistercijfers, maar we weten zeker dat we mede met Martijn Slam! nog verder kunnen laten groeien.”

Foto: SLAM!

www.slam.nl

 

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie